Tanssikurssit - Syksy 2017

Maanantaisin - Salon Ammattiopiston liikuntasali

 Vko   Päivä   Alkeet 18:00 - 19:30  Alkeisjatko 19:30 - 21:00   Ohjaaja
35 28.8.  Tango (ilmainen)  Cha-Cha  Jyrki Keisala
36 4.9.  Tango  Cha-Cha  Jyrki Keisala
 Vko   Päivä   Alkeet 18:00 - 19:30  Alkeisjatko 19:30 - 21:00 
 Ohjaaja
37 11.9.  Fusku  Tango  Antti Törmänen
38 18.9.  Fusku  Tango  Hanna Tuominen
 Vko   Päivä   Alkeet 18:00 - 19:30
 Alkeisjatko 19:30 - 21:00 
 Ohjaaja
39 25.9.  Hidas Valssi  Fusku  Jyrki Keisala
40 2.10.  Hidas Valssi  Fusku  Jyrki Keisala
41 9.10.  Hidas Valssi  Fusku  Jyrki Keisala
 Vko   Päivä   Alkeet 18:00 - 19:30 
 Alkeisjatko 19:30 - 21:00 
 Ohjaaja
42 16.10.  Bugg  Hidas Valssi  Antti Törmänen
43 23.10.  Bugg  Hidas Valssi  Antti Törmänen
44  30.10.  Rumba-bolero  Bugg  Antti Törmänen
45  6.11.  Rumba-bolero  Bugg  Antti Törmänen
 Vko   Päivä   Alkeet 18:00 - 19:30 
 Alkeisjatko 19:30 - 21:00 
 Ohjaaja
46  13.11.  Salsa  Rumba-bolero  Jyrki Keisala
47  20.11.  Salsa  Rumba-bolero  Jyrki Keisala
 Vko   Päivä   Alkeet 18:00 - 19:30 
 Alkeisjatko 19:30 - 21:00 
 Ohjaaja
48  27.11.  Bachata  Salsa  Antti Törmänen
49  4.12.  Bachata (Hermannin juhlasali)  Salsa (Hermannin juhlasali)  Antti Törmänen
 Vko   Päivä   Teema 18:00 - 19:30 
 Teema 19:30 - 21:00 
 Ohjaaja
50  11.12.  Vienti/seuraaminen  Hitaat, läsnäolo  Jyrki Keisala

Paikka: Salon Seudun Ammattiopiston liikuntasali, Taitajankatu 6, Salo (vanha osoite Venemestarinkatu 35). Ammattiopistolle pääsee parhaiten Astrum -keskuksen kohdalla olevasta Mariankadun kiertoliittymästä. Käynti liikuntasaliin tapahtuu päärakennuksen takaa jossa myös runsaasti parkkitilaa. Huom! 4.12. pidettävä kurssi poikkeuksellisesti Hermannin koulun juhlasalissa, Torikatu 5-7, Salo (käynti sisäpihan puolelta).

Kurssin hinta: Jäsenhinta 10 € / 1,5h. Muilta 12 € / 1,5h. Alle 25-Vuotiaat ilmaiseksi. Yhdistyksen jäsenille treenikortti 27 € / 3 kertaa, 45 € / 5 kertaa tai 90 € / 10 kertaa, jolloin 1,5h tai 2h kurssi maksaa vain 9 euroa.

Jäsenhinnat: Yhdistyksemme ja SUSEL seurojen jäsenet saavat kaikki kurssimme jäsenhintaan. Yhdistyksemme jäsenmaksu loppuvuodelta on 12 euroa (Syyskausi 2017). SUSEL seuroja ovat mm. Monokas, Sekahaku, Lavahirmut, Flying Setps, Lohjan Lavatanssijat LoLa ry sekä Länsi-Uudenmaan tanssijat ry.

 

Keskiviikkoisin - Hermannin koulun juhlasali

 Vko   Päivä   18:00 - 20:00 (2h)  Ohjaaja
35 30.8.  Wanha Tango  Petteri Björkbom
36 6.9.  Wanha Tango  Petteri Björkbom
37 13.9.  Wanha Tango (Armfeltin liikuntasali)  Petteri Björkbom
38 20.9.  Jive  Maarit Salvinen
39 27.9.  Jive  Maarit Salvinen
40 4.10.  Jive  Maarit Salvinen
41 11.10.  LatinoShow  Elisa Ahonen
42 18.10.  Lattariklinikka  Laura Lackman
43 25.10.  Lattariklinikka  Laura Lackman
44 1.11.  Lattariklinikka  Laura Lackman
45 8.11.  Balboa  Asko Repo
46 15.11.  Balboa  Asko Repo
47 22.11.  Balboa  Asko Repo
48 29.11.  Fuskun kuvioita  Maarit Salvinen
49 6.12.  Ei kurssia (Itsenäisyyspäivä)
50 13.12.  PIKKUJOULUT (kaikille ilmainen)  

Paikka: Hermannin koulun juhlasali, Torikatu 5-7, Salo (käynti sisäpihan puolelta).

Kurssin hinta: Jäsenhinta 10 € / 1,5h. Muilta 12 € / 1,5h. Alle 25-Vuotiaat ilmaiseksi. Yhdistyksen jäsenille treenikortti 27 € / 3 kertaa, 45 € / 5 kertaa tai 90 € / 10 kertaa, jolloin 1,5h tai 2h kurssi maksaa vain 9 euroa.

Jäsenhinnat: Yhdistyksemme ja SUSEL seurojen jäsenet saavat kaikki kurssimme jäsenhintaan. Yhdistyksemme jäsenmaksu loppuvuodelta on 12 euroa (Syyskausi 2017). SUSEL seuroja ovat mm. Monokas, Sekahaku, Lavahirmut, Flying Setps, Lohjan Lavatanssijat LoLa ry sekä Länsi-Uudenmaan tanssijat ry.
 

Maksutavat

Maksuvälineeksi käyvät: Käteinen, Pankkikortit, Liikunta- ja Kulttuuriseteli, SporttiPassi, Tyky-Kuntoseteli, Tyky-online ja Virikeseteli.

Tuntien tasot

Alkeet - perusteet: Aloita tästä, oppiminen on helppoa. Ennakkotaitoja ei tarvita. Jokainen tunti alkaa tanssin perusaskeleiden opettelusta. Tällä tasolla harjoitellaan ensimmäiset tanssikuviot, haetaan oikea rytmi ja opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita. Tällä tunnilla on kannustava oppimisilmapiiri ja tosi mukava meininki sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleiden ottajia. Tanssitaidon lisäksi saat energiaa, liikuntaa ja uusia kavereita. Hauskassa seurassa on kiva opetella tanssimaan.

Alkeisjatko - keskitaso: Jatka tänne, kun olet saanut alkeistunneilta perusasiat haltuun ja tanssisi alkaa sujua. Alkeisjatkotunneilla harjoitellaan mm. lisää kuvioita ja niiden variointia, sekä saadaan vinkkejä musiikintulkintaan. Näiden tuntien sisältöön kuuluvat olennaisena osana myös tanssiasennot ja -otteet, tanssitekniikka sekä parityöskentely eli asiat, joiden varmaa hallintaa tarvitset punaiselle tasolle siirtymistä varten. Näillä tanssitunneilla on hauska ja rento tekemisen meininki. Tällä tasolla saat usein vauhdikkaimman kehityksen omaan tanssiisi, kunhan maltat hankkia riittävästi toistoja. Alkeisjatkotason tunneilla opetettavat kuviot ja musiikintulkinta vaihtelevat, joten opit aina uusia asioita.

Jatko - edistyneet: Siirry tänne, kun osaat tanssia hyvin eli kun kehonhallintasi ja perustekniikkasi ovat hallussa, tunnet askelvariaatioita ja osaat tanssia sujuvasti musiikkiin. Jatkotasolla keskitytään lajien karaktääreihin ja harjoitellaan haastavampia kuvioita sekä niiden variaatioita. Näillä tunneilla opit sujuvaa musiikintulkintaa ja kaunista lajinomaista tanssia. Tällä tasolla oivallat, että tanssitaidon kehittäminen on elinikäinen prosessi, jossa ei ole koskaan valmis ja jossa eteen tulee aina uusia ihania haasteita. Onneksi tunneilla on hauskaa ja matka on monesti määränpäätä tärkeämpi.

Teematunnit: Teematunneilla lähdetään liikkeelle ihan alkeista mutta edetään nopealla temmolla. Teematunnit sopivat kaikille, mutta erityisen antoisia ne ovat jo pidempään tanssineille.

Edellisten yhdistelmät: Joidenkin tuntien kohdalla saattaa olla useampikin tasokuvaus. Esimerkiksi Alkeet / Alkeisjatko kertoo tunnin alkavat ihan alkeista, mutta etenemistahti on perinteistä alkeistuntia vauhdikkaampi tai treenattava laji on tavanomaista haastavampi. Mikäli tunnin taso tai sisält askarruttaa, niin kannattaa aina ottaa yhteyttä ja kysyä.

 

Yleistä

Tanssipari: Voit tulla tunneillemme yksin, parisi kanssa tai vaikka ystäväsi seurassa, sillä meidän tunneilla et tarvitse omaa paria. Kursseillamme on koko ajan vauhdikas parinvaihto, johon opettajat toivovat kaikkien osallistuvan, sillä se auttaa tanssitaidon kehittymisessä ja luo yhdessätekemisen tunnelmaa.

Varusteet: Päälle kannattaa pukea vaatteet joissa tuntee olonsa mukavaksi. Esimerkiksi farkut ja t-paita on varma ja hyvä valinta, kuten myös meko, suorat housut, "verkkarit" jne. Kireät hameet jotka rajoittavat liikkumista kannattaa jättää kotiin. Jalkaan mukavat kengät joissa on kiva olla ja jotka pysyvät jalassa ilman pitämistä. Kengän pohja saa olla mieluummin liukas kuin kuminen, joten lenkkarit ja sisäpelitossut kannattaa jättää kotiin. Samaten myös korkeakorkoiset kengät kannattaa jättää kotiin, ainakin mikäli korkoa on yli 3 cm. Ballerina tyyppiset jalkineet ovat naisille aina varma valinta ja hätätilassa villasukatkit toimivat todella hyvin. Iloisen mielen lisäksi mukaan kannattaa varata myös juomapullo.

Ilmoittautumiset:
Etukäteen ilmoittautumista ei tarvita, mutta tunnille kannattaa tulla ajoissa.

Tiedustelut:
Puhelimitse tai tekstiviestillä 040 838 0284 / Turo
Sähköpostitse info@salonseuratanssiklubi.com

Lavatanssiseura Monokas ry:n tanssikurssit Somerolla

monokas logoLavatanssiseura Monokas ry, Somero järjestää tanssikursseja Somerolla. Salon Seuratanssiklubin jäsenet pääsevät Monokkaan tanssikursseille jäsenhinnalla. Vastaavasti Monokas seuran jäsenet pääsevät kaikille kursseillemme jäsenhintaan. Katso Monokas seuran tanssikurssit osoitteesta www.monokas.fi. Lavatanssiseura Monokas löytyy myös facebookista.

Lahjakortti

Voit ilahduttaa ystävääsi lahjakortilla, jolla hän voi osallistua valitsemalleen yhdistyksemme tanssikurssille. Voit itse määrittää lahjakortin arvon. Lahjakortteja voi tiedustella kursseiltamme tai sähköpostitse osoitteesta info@salonseuratanssiklubi.com Voit myös tiedustella lahjakortteja jäsensihteeriltämme.

Maksuvälineeksi käyvät: Liikunta- ja Kulttuuriseteli, SporttiPassi, Tyky-Kuntoseteli ja Virikeseteli


ImageImageLiikuntaseteli ja Kulttuuriseteli ovat maksuvälineitä, joilla työnantajasi tukee henkilökohtaista virkistäytymistäsi yksinkertaisella ja yksilölliset harrastustoiveet huomioivalla tavalla. Meillä voit maksaa kurssimaksusi myös liikunta- ja kulttuuriseteleillä, joten kysele liikuntasetelien saatavuutta työnantajaltasi.
Lisää aiheesta www.liikuntaseteli.fi ja www.kulttuuriseteli.fi

Image SporttiPassi on vaivaton tapa maksaa työnantajasi tarjoamat liikuntaedut. Sen käyttö laskutetaan työnantajaltasi ja sillä maksamiseen tarvitset vain matkapuhelintasi; soitat liikuntapaikan kassalla palvelunumeroomme ja saat sekunnissa SporttiPassin –tekstiviestillä ja näytät sen kassalle. Helppoa!
Lisää aiheesta www.sporttipassi.fi

4e nayte lq-150x75Tyky-Kuntoseteli on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti vireä ja fyysisesti hyvässä kunnossa. Liikunnan säännöllinen harrastaminen on tehokas keino työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Työnantajasi sinulle tarjoama Tyky- Kuntoseteli käy maksuvälineenä aktiivisen liikunnan harrastamiseen.
Lisää aiheesta www.tyky-kuntoseteli.fi

ImageVirikeseteli on Lounassetelin kaltainen liikunta- ja kulttuuripalveluiden maksamiseen tarkoitettu maksuväline. Sen avulla työnantajasi voi huolehtia sinunkin hyvinvoinnistasi.
Lisää aiheesta www.luottokunta.fi

Salon Seudun Ammattiopisto

Salon Seudun Ammattiopisto sijaitsee osoitteessa: Taitajankatu 6, Salo (vanha osoite: Venemestarinkatu 35). Paikka on sama, vain osoite ja liikennejärjestelyt ovat muuttuneet. (lisätietoa)

Ammattiopistolle pääsee parhaiten Astrum -keskuksen kohdalla olevasta Mariankadun kiertoliittymästä. Aja pihaan opiston pääoven avoimesta portista. Rakennuksen takana on runsaasti parkkitilaa.

Kurssit järjestetään Ammattiopiston liikuntasalissa. Käynti liikuntasaliin/juhlasaliin tapahtuu takaovelta.

Image

Liikuntasalin ovi löytyy katoksesta.

Armfeltin koulu

Armfeltin koulun liikuntasali sijaitsee osoitteessa: Kuruntie 5-7, 24800 Halikko. Halikon keskustasta tultaessa aja koulukeskuksen ohi ja käänny oikealta löytyvälle parkkialueelle. Liikuntasalin sisäänkäynti löytyy parkkipaikalta katsottuna rakennuksen vasemmalta puolelta.

Armfeltin koulu w600