Tanssikurssit

Fuskun alkeiden alkeet 9.5. klo 18:00

Keskiviikkona järjestetään Fuskun alkeiden-alkeet, eli askeltakaan ei tarvitse osata ja pärjäät varmasti.
 
Aihe: Fuskun alkeiden alkeet
Ohjaaja: Turo Rantanen
Paikka: Salon Urheilutalon peilisali, Perniöntie 9, Salo. 
Hinta:  Jäsenhinta 10 €/2h. Muilta 12 €/2h. Alle 25 -vuotiaat ilmaiseksi.

Tanssikurssit - Kevät 2018

Maanantaisin - Salon Ammattiopiston liikuntasali

Alustava kurssikalenteri, jonka sisältö saattaa vielä hieman muuttua. Jos huomaat virheitä, tai sinulla on toiveita, niin laita viestiä info@salonseuratanssiklubi.com

 Vko   Päivä   Alkeet 18:00 - 19:30  Alkeisjatko 19:30 - 21:00   Ohjaaja
2 8.1.  Tango (ilmainen)  Fusku  Joonas Kainulainen
3 15.1.  Tango  Fusku  Joonas Kainulainen
4 22.1.  Hidas valssi  Tango  Minna Forss
5 29.1.  Hidas valssi  Tango  Minna Forss
6 5.2.  Salsa (Hermannissa)  Hidas valssi (Hermannissa)  Jyrki Keisala
7 12.2.  Salsa  Hidas valssi  Jyrki Keisala
8 19.2.  Bugg  Salsa  Joonas Kainulainen
9 26.2.  Bugg  Salsa  Joonas Kainulainen
10 5.3.  Cha-Cha  Bugg  Jyrki Keisala
11 12.3.  Cha-Cha  Bugg  Joonas Kainulainen
12 19.3.  Fusku  Cha-Cha  Jyrki Keisala
13 26.3.  Fusku  Cha-Cha  Jyrki Keisala
14 2.4.  2. pääsiäispäivä, ei kursseja
15 9.4.  Rumba  Fusku  Joonas Kainulainen
16 16.4.  Rumba  Fusku  Jyrki Keisala
17 23.4.  Valssi  Rumba  Jyrki Keisala
18 30.4.  Vapun aatto, ei kursseja
19 7.5.  Humppa  Hitaat  Joonas Kainulainen
20 14.5.  Humppa  Hitaat  Joonas Kainulainen

Paikka: Salon Seudun Ammattiopiston liikuntasali, Taitajankatu 6, Salo (vanha osoite Venemestarinkatu 35). Ammattiopistolle pääsee parhaiten Astrum -keskuksen kohdalla olevasta Mariankadun kiertoliittymästä. Käynti liikuntasaliin tapahtuu päärakennuksen takaa, jossa myös runsaasti parkkitilaa.

Kurssin hinta: Jäsenhinta 10 €/1,5h. Muilta 12 €/1,5h. Alle 25 -vuotiaat ilmaiseksi. Yhdistyksen jäsenille treenikortti 27 €/3 kertaa, 45 €/5 kertaa tai 90 €/10 kertaa, jolloin 1,5h tai 2h kurssi maksaa vain 9€.

Jäsenhinnat: Yhdistyksemme ja SUSEL -seurojen jäsenet saavat kaikki kurssimme jäsenhintaan. Yhdistyksemme jäsenmaksu vuodelle 2018 on 20€. SUSEL -seuroja ovat mm. Monokas, Sekahaku, Lavahirmut, Flying Steps, Lohjan Lavatanssijat LoLa ry sekä Länsi-Uudenmaan tanssijat ry.

 

Keskiviikkoisin - Hermannin koulun juhlasali

 Vko   Päivä   18:00 - 20:00 (2h)  Ohjaaja
2 10.1.    
3 17.1.  Buggin kuvioita   Antti Törmänen 
4 24.1.  Jenkka  Maarit Salvinen
5 31.1.  Sottiisi  Maarit Salvinen 
6 7.2.  Humppa  Maarit Salvinen 
7 14.2.  Humppa + ystävänpäivätanssit  Maarit Salvinen 
8 21.2.  Hiihtoloma - ei kurssia  
9 28.2.  Polkka & masurkka  Maarit Salvinen
10 7.3.  Swing Polkka  Maarit & Turo 
11 14.3.  Teoriamuskari (musiikinteoria workshop)  Maarit Salvinen
12 21.3.  Vaparit (ilmaiset vapaatreenit)  DJ Vaihtoaskel
13 28.3.  Blues  Maarit Salvinen
14 4.4.  Hidas lavafoksi  Maarit Salvinen
15 11.4.  Roolinvaihtokurssi (Naiset vie ja miehet seuraa)  Maarit & Turo
16 18.4.  Vaparit (ilmaiset vapaatreenit)  DJ Taka-askel
17 25.4.  Foksin alkeet + tanssietiketti (ilmainen)  Turo Rantanen
18 2.5.  Foksin alkeiden alkeet  Turo Rantanen
19 9.5.  Fuskun alkeiden alkeet (Urheilutalon peilisali)   Turo Rantanen

Paikka: Hermannin koulun juhlasali, Torikatu 5-7, Salo (käynti sisäpihan puolelta).

Kurssin hinta: Jäsenhinta 10 €/2h. Muilta 12 €/2h. Alle 25 -vuotiaat ilmaiseksi. Yhdistyksen jäsenille treenikortti 27 €/3 kertaa, 45 €/5 kertaa tai 90 €/10 kertaa, jolloin 1,5h tai 2h kurssi maksaa vain 9€.

Jäsenhinnat: Yhdistyksemme ja SUSEL -seurojen jäsenet saavat kaikki kurssimme jäsenhintaan. Yhdistyksemme jäsenmaksu vuodelle 2018 on 20€. SUSEL -seuroja ovat mm. Monokas, Sekahaku, Lavahirmut, Flying Steps, Lohjan Lavatanssijat LoLa ry sekä Länsi-Uudenmaan tanssijat ry.
 

Maksutavat

Maksuvälineeksi käyvät: Käteinen, Pankkikortit, Liikunta- ja Kulttuuriseteli, SporttiPassi, Tyky-Kuntoseteli, Tyky-online ja Virikeseteli.

Tuntien tasot

Alkeet - perusteet: Aloita tästä, oppiminen on helppoa. Ennakkotaitoja ei tarvita. Jokainen tunti alkaa tanssin perusaskeleiden opettelusta. Tällä tasolla harjoitellaan ensimmäiset tanssikuviot, haetaan oikea rytmi ja opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita. Tällä tunnilla on kannustava oppimisilmapiiri ja tosi mukava meininki sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleiden ottajia. Tanssitaidon lisäksi saat energiaa, liikuntaa ja uusia kavereita. Hauskassa seurassa on kiva opetella tanssimaan.

Alkeisjatko - keskitaso: Jatka tänne, kun olet saanut alkeistunneilta perusasiat haltuun ja tanssisi alkaa sujua. Alkeisjatkotunneilla harjoitellaan mm. lisää kuvioita ja niiden variointia, sekä saadaan vinkkejä musiikintulkintaan. Näiden tuntien sisältöön kuuluvat olennaisena osana myös tanssiasennot ja -otteet, tanssitekniikka sekä parityöskentely eli asiat, joiden varmaa hallintaa tarvitset punaiselle tasolle siirtymistä varten. Näillä tanssitunneilla on hauska ja rento tekemisen meininki. Tällä tasolla saat usein vauhdikkaimman kehityksen omaan tanssiisi, kunhan maltat hankkia riittävästi toistoja. Alkeisjatkotason tunneilla opetettavat kuviot ja musiikintulkinta vaihtelevat, joten opit aina uusia asioita.

Teematunnit: Teematunneilla lähdetään liikkeelle ihan alkeista, mutta edetään nopealla temmolla. Teematunnit sopivat kaikille, mutta erityisen antoisia ne ovat jo pidempään tanssineille.

Edellisten yhdistelmät: Joidenkin tuntien kohdalla saattaa olla useampikin tasokuvaus. Esimerkiksi Alkeet / Alkeisjatko kertoo tunnin alkavat ihan alkeista, mutta etenemistahti on perinteistä alkeistuntia vauhdikkaampi tai treenattava laji on tavanomaista haastavampi. Mikäli tunnin taso tai sisältö askarruttavat, niin kannattaa aina ottaa yhteyttä ja kysyä.

 

Yleistä

Tanssipari: Voit tulla tunneillemme yksin, parisi kanssa tai vaikka ystäväsi seurassa, sillä meidän tunneilla et tarvitse omaa paria. Kursseillamme on koko ajan vauhdikas parinvaihto, johon opettajat toivovat kaikkien osallistuvan, sillä se auttaa tanssitaidon kehittymisessä ja luo yhdessätekemisen tunnelmaa.

Varusteet: Päälle kannattaa pukea vaatteet, joissa tuntee olonsa mukavaksi. Esimerkiksi farkut ja t-paita on varma ja hyvä valinta, kuten myös mekko, suorat housut, "verkkarit" jne. Kireät hameet, jotka rajoittavat liikkumista kannattaa jättää kotiin. Jalkaan mukavat kengät, joissa on kiva olla ja jotka pysyvät jalassa ilman pitämistä. Kengänpohja saa olla mieluummin liukas kuin kuminen, joten lenkkarit ja sisäpelitossut kannattaa jättää kotiin. Samaten myös korkeakorkoiset kengät kannattaa jättää kotiin, ainakin mikäli korkoa on yli 3cm. Ballerina -tyyppiset jalkineet ovat naisille aina varma valinta ja hätätilassa villasukatkit toimivat todella hyvin. Iloisen mielen lisäksi mukaan kannattaa varata myös juomapullo.

Ilmoittautumiset:
Etukäteen ilmoittautumista ei tarvita, mutta tunnille kannattaa tulla ajoissa.

Tiedustelut:
Puhelimitse tai tekstiviestillä 040 838 0284 / Turo
Sähköpostitse info@salonseuratanssiklubi.com

Yksityistunnit yhdelle, kahdelle tai porukalle

Meiltä on mahdollista saada myös yksityisopetusta!

Opetusta on saatavissa kaikista seuratansseista, ja opetus räätälöidään aina toiveiden mukaan, oli kyseessä sitten itsensä kehittäminen, tyky -päivä tai häät & juhlat. Kysy rohkeasti lisää! 

Turo 040 8382084

Maarit 044 5333440

Salon Seudun Ammattiopisto

Salon Seudun Ammattiopisto sijaitsee osoitteessa: Taitajankatu 6, Salo (vanha osoite: Venemestarinkatu 35). Paikka on sama, vain osoite ja liikennejärjestelyt ovat muuttuneet. (lisätietoa)

Ammattiopistolle pääsee parhaiten Astrum -keskuksen kohdalla olevasta Mariankadun kiertoliittymästä. Aja pihaan opiston pääoven avoimesta portista. Rakennuksen takana on runsaasti parkkitilaa.

Kurssit järjestetään Ammattiopiston liikuntasalissa. Käynti liikuntasaliin/juhlasaliin tapahtuu takaovelta.

Image

Liikuntasalin ovi löytyy katoksesta.

Hermannin koulun juhlasali

Hermannin koulun juhlasali sijaitsee osoitteessa Torikatu 5-7, Salo. Käynti sisäpihan kautta josta löytyy myös parkkipaikka. Ulko-ovi on lukossa mutta ovessa on kurssi-iltaisi ovikello jota soittamalla pääsee sisälle.

Hermannin juhlasali

Lavatanssiseura Monokas ry:n tanssikurssit Somerolla

monokas logoLavatanssiseura Monokas ry, Somero järjestää tanssikursseja Somerolla. Salon Seuratanssiklubin jäsenet pääsevät Monokkaan tanssikursseille jäsenhinnalla. Vastaavasti Monokas seuran jäsenet pääsevät kaikille kursseillemme jäsenhintaan. Katso Monokas seuran tanssikurssit osoitteesta www.monokas.fi. Lavatanssiseura Monokas löytyy myös facebookista.

Lahjakortti

Voit ilahduttaa ystävääsi lahjakortilla, jolla hän voi osallistua valitsemalleen yhdistyksemme tanssikurssille. Voit itse määrittää lahjakortin arvon. Lahjakortteja voi tiedustella kursseiltamme tai sähköpostitse osoitteesta info@salonseuratanssiklubi.com Voit myös tiedustella lahjakortteja jäsensihteeriltämme.

Maksuvälineeksi käyvät: Liikunta- ja Kulttuuriseteli, SporttiPassi, Tyky-Kuntoseteli ja Virikeseteli


ImageImageLiikuntaseteli ja Kulttuuriseteli ovat maksuvälineitä, joilla työnantajasi tukee henkilökohtaista virkistäytymistäsi yksinkertaisella ja yksilölliset harrastustoiveet huomioivalla tavalla. Meillä voit maksaa kurssimaksusi myös liikunta- ja kulttuuriseteleillä, joten kysele liikuntasetelien saatavuutta työnantajaltasi.
Lisää aiheesta www.liikuntaseteli.fi ja www.kulttuuriseteli.fi

Image SporttiPassi on vaivaton tapa maksaa työnantajasi tarjoamat liikuntaedut. Sen käyttö laskutetaan työnantajaltasi ja sillä maksamiseen tarvitset vain matkapuhelintasi; soitat liikuntapaikan kassalla palvelunumeroomme ja saat sekunnissa SporttiPassin –tekstiviestillä ja näytät sen kassalle. Helppoa!
Lisää aiheesta www.sporttipassi.fi

4e nayte lq-150x75Tyky-Kuntoseteli on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti vireä ja fyysisesti hyvässä kunnossa. Liikunnan säännöllinen harrastaminen on tehokas keino työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Työnantajasi sinulle tarjoama Tyky- Kuntoseteli käy maksuvälineenä aktiivisen liikunnan harrastamiseen.
Lisää aiheesta www.tyky-kuntoseteli.fi

ImageVirikeseteli on Lounassetelin kaltainen liikunta- ja kulttuuripalveluiden maksamiseen tarkoitettu maksuväline. Sen avulla työnantajasi voi huolehtia sinunkin hyvinvoinnistasi.
Lisää aiheesta www.luottokunta.fi