Tanssikurssit

Tanssikurssit - Syksy 2018

Maanantaisin - Salon Ammattiopiston liikuntasali

Syksyn 2018 kurssikalenteri Maanantaille! Jos huomaat virheitä, tai sinulla on toiveita, niin laita viestiä info@salonseuratanssiklubi.com (Muutokset mahdollisia)

 Vko   Päivä 

 Perusteet/Keskitaso

18:00 - 19:30

 Keskitaso

19:30 - 21:00 

Ohjaaja
35 27.8.  Fusku (ilmainen)  Hidas Valssi  Jyrki Keisala
36 3.9.  Fusku  Hidas Valssi  Jyrki Keisala
37 10.9.  Tango  Fusku  Joonas Kainulainen
38 17.9.  Tango  Fusku  Joonas Kainulainen
39 24.9.  Bugg
 Tango
 Antti Törmänen
40 1.10.  Bugg  Tango  Antti Törmänen
41 8.10.  Hitaat  ChaCha  Jyrki Keisala
42 15.10.  Hitaat  ChaCha  Jyrki Keisala
43 22.10.  Rumba  Bugg  Joonas Kainulainen
44 29.10.  Rumba  Bugg  Joonas Kainulainen
45 5.11.  Salsa  Rumba  Antti Törmänen
46 12.11.  Salsa  Rumba  Antti Törmänen
47 19.11.  Hidas Valssi  Fusku  Jyrki Keisala
48 26.11.  Hidas Valssi (* Astrum Areena)  Fusku (* Astrum Areena)  Jyrki Keisala (*
49 3.12.  Humppa  Salsa  Joonas Kainulainen
50 10.12.  Humppa  Salsa  Joonas Kainulainen

Paikka: Salon Seudun Ammattiopiston liikuntasali, Taitajankatu 6, Salo (vanha osoite Venemestarinkatu 35). Ammattiopistolle pääsee parhaiten Astrum -keskuksen kohdalla olevasta Mariankadun kiertoliittymästä. Käynti liikuntasaliin tapahtuu päärakennuksen takaa, jossa myös runsaasti parkkitilaa.
(* 26.11. kurssi pidetään poikkeuksellisesti Astrum keskuksen Areenalla (Ammattiopistolla Kuntayhtymän 60-vuotisjuhla).

Kurssin hinta: Jäsenhinta 10 €/1,5h. Muilta 12 €/1,5h. Alle 25 -vuotiaat ilmaiseksi. Yhdistyksen jäsenille treenikortti 27 €/3 kertaa, 45 €/5 kertaa tai 90 €/10 kertaa, jolloin 1,5h tai 2h kurssi maksaa vain 9€.

Jäsenhinnat: Yhdistyksemme ja SUSEL -seurojen jäsenet saavat kaikki kurssimme jäsenhintaan. Yhdistyksemme jäsenmaksu vuodelle 2018 syyskaudelle on 12€. SUSEL -seuroja ovat mm. Monokas, Sekahaku, Lavahirmut, Flying Steps, Lohjan Lavatanssijat LoLa ry sekä Länsi-Uudenmaan tanssijat ry.

 

Keskiviikkoisin - Hermannin koulun juhlasali

Keskiviikon alustava ohjelma syksylle 2018. Ohjelma saattaa muokkaantua vielä syksyn kuluessa, ja otammekin mielellämme palautetta, ideoita ja toiveita vastaan!

Keskiviikon tunnit tulevat kaikki olemaan Alkeistunteja, johon voit osallistua ensimmäistä kertaa ikinä, tai jos koet tarpeelliseksi aina aika ajoin muistella aivan perusteita. Näiltä kursseilta on hyvä ponnistaa kohti uutta harrastusta! Psst! Tulossa myös Starttikortti - koko syksyn alkeistunnit edulliseen kausihintaan!

Ohjaajan syksyn keskiviikoissa ovat Maarit Salvinen sekä Turo Rantanen.

 Vko   Päivä   Alkeet 18:00 - 20:00 (2h)  Ohjaaja
35 29.8.  Foksi (ilmainen tutustumiskerta)  Turo Rantanen
36 5.9.  Foksi  Maarit Salvinen
37 12.9.  Fusku  Maarit Salvinen
38 19.9.  Fusku  Maarit Salvinen 
39 26.9.  VAPARIT (ilmainen)  DJ Chassé -askel
40 3.10.  Tango  Turo Rantanen 
41 10.10.  Tango  Turo Rantanen 
42 17.10.  Valssi  Turo Rantanen 
43 24.10.  Valssi  Maarit Salvinen
44 31.10.  VAPARIT (ilmainen)  DJ Rock -askel
45 7.11.  Bugg  Turo Rantanen 
46 14.11.  Bugg  Turo Rantanen 
47 21.11.  Hidas valssi  Maarit Salvinen
48 28.11.  Hidas valssi  Maarit Salvinen
49 5.12.  Kertausta  Maarit Salvinen
50 12.12.  PIKKUJOULUT  Tontut

Paikka: Hermannin koulun juhlasali, Torikatu 5-7, Salo (käynti sisäpihan puolelta).

Kurssin hinta: Koko syyskausi 60 e + jäsenmaksu. Jäsenhinta 10 €/2h. Muilta 12 €/2h. Alle 25 -vuotiaat ilmaiseksi. Yhdistyksen jäsenille treenikortti 27 €/3 kertaa, 45 €/5 kertaa tai 90 €/10 kertaa, jolloin 1,5h tai 2h kurssi maksaa vain 9€.

Jäsenhinnat: Yhdistyksemme ja SUSEL -seurojen jäsenet saavat kaikki kurssimme jäsenhintaan. Yhdistyksemme jäsenmaksu vuodelle 2018 syyskaudelle on 12€. SUSEL -seuroja ovat mm. Monokas, Sekahaku, Lavahirmut, Flying Steps, Lohjan Lavatanssijat LoLa ry sekä Länsi-Uudenmaan tanssijat ry.
 

Maksutavat

Maksuvälineeksi käyvät: Käteinen, Pankkikortit, Liikunta- ja Kulttuuriseteli, SporttiPassi, Tyky-Kuntoseteli, Tyky-online ja Virikeseteli.

Tuntien tasot

Alkeet - perusteet: Aloita tästä tasosta! Ennakkotaitoja tai -tieotoja ei tarvita vaan jokainen tunti alkaa tanssin perusaskeleiden opettelusta. Tällä tasolla haetaan tanssiin oikea rytmi, opetellaan muutaman kuviot sekä viemisen ja seuraamisen perusteita. Tällä tunnilla on kannustava oppimisilmapiiri!

Perusteet / keskitaso: Tällä tunnilla pärjäät, kunhan olet ensin käynyt muutamalla Alkeistunnilla ja osaat perusaskeleen hyvin. Alussa kerrataan perusaskelta ja kuvioita, ja edetään haastavimpiin asioihin.

Keskitaso: Tänne voit siirtyä, kun olet saanut alkeistunneilta perusasiat haltuun ja tanssisi alkaa sujua. Keskitason tunneilla harjoitellaan mm. lisää kuvioita ja niiden variaatioita, sekä lähdetään hakemaan musiikintulkintaa. Näiden tuntien sisältöön kuuluvat olennaisesti myös tanssiasennot ja -otteet, tanssitekniikka sekä parityöskentely. 

Teematunnit: Teematunneilla lähdetään liikkeelle ihan alkeista, mutta edetään nopealla temmolla. Teematunnit sopivat kaikille, mutta erityisen antoisia ne ovat jo pidempään tanssineille.

Edellisten yhdistelmät: Joidenkin tuntien kohdalla saattaa olla useampikin tasokuvaus. Esimerkiksi Alkeet / Alkeisjatko kertoo tunnin alkavat ihan alkeista, mutta etenemistahti on perinteistä alkeistuntia vauhdikkaampi tai treenattava laji on tavanomaista haastavampi. Mikäli tunnin taso tai sisältö askarruttavat, niin kannattaa aina ottaa yhteyttä ja kysyä.

 

Yleistä

Tanssipari: Voit tulla tunneillemme yksin, parisi kanssa tai vaikka ystäväsi seurassa, sillä meidän tunneilla et tarvitse omaa paria. Kursseillamme on koko ajan vauhdikas parinvaihto, johon opettajat toivovat kaikkien osallistuvan, sillä se auttaa tanssitaidon kehittymisessä ja luo yhdessätekemisen tunnelmaa.

Varusteet: Päälle kannattaa pukea vaatteet, joissa tuntee olonsa mukavaksi. Esimerkiksi farkut ja t-paita on varma ja hyvä valinta, kuten myös mekko, suorat housut, "verkkarit" jne. Kireät hameet, jotka rajoittavat liikkumista kannattaa jättää kotiin. Jalkaan mukavat kengät, joissa on kiva olla ja jotka pysyvät jalassa ilman pitämistä. Kengänpohja saa olla mieluummin liukas kuin kuminen, joten lenkkarit ja sisäpelitossut kannattaa jättää kotiin. Samaten myös korkeakorkoiset kengät kannattaa jättää kotiin, ainakin mikäli korkoa on yli 3cm. Ballerina -tyyppiset jalkineet ovat naisille aina varma valinta ja hätätilassa villasukatkit toimivat todella hyvin. Iloisen mielen lisäksi mukaan kannattaa varata myös juomapullo.

Ilmoittautumiset:
Etukäteen ilmoittautumista ei tarvita, mutta tunnille kannattaa tulla ajoissa.

Tiedustelut:
Puhelimitse tai tekstiviestillä 040 838 0284 / Turo
Sähköpostitse info@salonseuratanssiklubi.com

Aika siirtyä seuraavalle tasolle?

Seuramme perustamisesta lähtien, jo 12 vuoden ajan, alkeiskurssit ovat olleet olennainen osa maanantain ohjelmistoa. Nyt olemme kuitenkin päättäneet ottaa seuraavan askeleen ja siirtää maanantain alkeistunnit keskiviikoille. Näin ollen maanantaisin ei ole enää alkeita, vaan maanantai-ilta alkaa "sinivihreällä" perusteet/keskitaso tunnilla (ent. alkeisjatko) ja jatkuvat "sinisillä" keskitason tunneilla (ent. jatkotaso). Tuntijako on kuitenkin edelleen saman kaavan mukainen; ensimmäinen 1,5h tanssitaan lajia x ja toinen 1,5h lajia y.
Maanantaissa opettajina säilyvät vanhat tutut Jyrki Keisala ja Antti Törmänen sekä uusimpana tuttuna kevätkaudelta Joonas Kainulainen! Keskiviikon alkeet taas menevät meidän Maaritin ja Turon opastuksessa. Lisäksi keskiviikon kalenteriin on tiputeltu keväällä hyväksi ja mukavaksi havaittuja vapareita, eli ilmaisia ja kaikille avoimia vapaatreenejä!
Edistääksemme lavatanssikulttuurin säilymistä haluamme tarjota tanssin vasta-alkajille koko kauden keskiviikon Alkeistunnit StarttiKortti hintaan 60€ + 12€ (loppuvuoden jäsenhinta) ! Alle 25 -vuotiaat tanssivat meillä edelleen ilmaiseksi.
Nähdään kursseilla!

- Anette

Yksityistunnit yhdelle, kahdelle tai porukalle

Meiltä on mahdollista saada myös yksityisopetusta!

Opetusta on saatavissa kaikista seuratansseista, ja opetus räätälöidään aina toiveiden mukaan, oli kyseessä sitten itsensä kehittäminen, tyky -päivä tai häät & juhlat. Kysy rohkeasti lisää! 

Turo 040 8382084

Maarit 044 5333440

Salon Seudun Ammattiopisto

Salon Seudun Ammattiopisto sijaitsee osoitteessa: Taitajankatu 6, Salo (vanha osoite: Venemestarinkatu 35). Paikka on sama, vain osoite ja liikennejärjestelyt ovat muuttuneet. (lisätietoa)

Ammattiopistolle pääsee parhaiten Astrum -keskuksen kohdalla olevasta Mariankadun kiertoliittymästä. Aja pihaan opiston pääoven avoimesta portista. Rakennuksen takana on runsaasti parkkitilaa.

Kurssit järjestetään Ammattiopiston liikuntasalissa. Käynti liikuntasaliin/juhlasaliin tapahtuu takaovelta.

Image

Liikuntasalin ovi löytyy katoksesta.

Hermannin koulun juhlasali

Hermannin koulun juhlasali sijaitsee osoitteessa Torikatu 5-7, Salo. Käynti sisäpihan kautta josta löytyy myös parkkipaikka. Ulko-ovi on lukossa mutta ovessa on kurssi-iltaisi ovikello jota soittamalla pääsee sisälle.

Hermannin juhlasali

Lavatanssiseura Monokas ry:n tanssikurssit Somerolla

monokas logoLavatanssiseura Monokas ry, Somero järjestää tanssikursseja Somerolla. Salon Seuratanssiklubin jäsenet pääsevät Monokkaan tanssikursseille jäsenhinnalla. Vastaavasti Monokas seuran jäsenet pääsevät kaikille kursseillemme jäsenhintaan. Katso Monokas seuran tanssikurssit osoitteesta www.monokas.fi. Lavatanssiseura Monokas löytyy myös facebookista.

Lahjakortti

Voit ilahduttaa ystävääsi lahjakortilla, jolla hän voi osallistua valitsemalleen yhdistyksemme tanssikurssille. Voit itse määrittää lahjakortin arvon. Lahjakortteja voi tiedustella kursseiltamme tai sähköpostitse osoitteesta info@salonseuratanssiklubi.com Voit myös tiedustella lahjakortteja jäsensihteeriltämme.

Maksuvälineeksi käyvät: Liikunta- ja Kulttuuriseteli, SporttiPassi, Tyky-Kuntoseteli ja Virikeseteli


ImageImageLiikuntaseteli ja Kulttuuriseteli ovat maksuvälineitä, joilla työnantajasi tukee henkilökohtaista virkistäytymistäsi yksinkertaisella ja yksilölliset harrastustoiveet huomioivalla tavalla. Meillä voit maksaa kurssimaksusi myös liikunta- ja kulttuuriseteleillä, joten kysele liikuntasetelien saatavuutta työnantajaltasi.
Lisää aiheesta www.liikuntaseteli.fi ja www.kulttuuriseteli.fi

Image SporttiPassi on vaivaton tapa maksaa työnantajasi tarjoamat liikuntaedut. Sen käyttö laskutetaan työnantajaltasi ja sillä maksamiseen tarvitset vain matkapuhelintasi; soitat liikuntapaikan kassalla palvelunumeroomme ja saat sekunnissa SporttiPassin –tekstiviestillä ja näytät sen kassalle. Helppoa!
Lisää aiheesta www.sporttipassi.fi

4e nayte lq-150x75Tyky-Kuntoseteli on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti vireä ja fyysisesti hyvässä kunnossa. Liikunnan säännöllinen harrastaminen on tehokas keino työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Työnantajasi sinulle tarjoama Tyky- Kuntoseteli käy maksuvälineenä aktiivisen liikunnan harrastamiseen.
Lisää aiheesta www.tyky-kuntoseteli.fi

ImageVirikeseteli on Lounassetelin kaltainen liikunta- ja kulttuuripalveluiden maksamiseen tarkoitettu maksuväline. Sen avulla työnantajasi voi huolehtia sinunkin hyvinvoinnistasi.
Lisää aiheesta www.luottokunta.fi