Tanssikurssit - Kevät 2018

Maanantaisin - Salon Ammattiopiston liikuntasali

Alustava kurssikalenteri jonka sisältö saattaa vielä hieman muuttua. Jos huomaat virheitä, tai sinulla on toiveita, niin laita viestiä info@salonseuratanssiklubi.com

 Vko   Päivä   Alkeet 18:00 - 19:30  Alkeisjatko 19:30 - 21:00   Ohjaaja
2 8.1.  Tango (ilmainen)  Fusku  Joonas Kainulainen
3 15.1.  Tango  Fusku  Joonas Kainulainen
4 22.1.  Hidas valssi  Tango  Minna Forss
5 29.1.  Hidas valssi  Tango  Minna Forss
6 5.2.  Salsa (Hermannissa)  Hidas valssi (Hermannissa)  Jyrki Keisala
7 12.2.  Salsa  Hidas valssi  Jyrki Keisala
8 19.2.  Bugg  Salsa  Joonas Kainulainen
9 26.2.  Bugg  Salsa  Joonas Kainulainen
10 5.3.  Cha-Cha  Bugg  Jyrki Keisala
11 12.3.  Cha-Cha  Bugg  Joonas Kainulainen
12 19.3.  Fusku  Cha-Cha  Jyrki Keisala
13 26.3.  Fusku  Cha-Cha  Jyrki Keisala
14 2.4.  2. pääsiäispäivä, ei kursseja
15 9.4.  Rumba  Fusku  Joonas Kainulainen
16 16.4.  Rumba  Fusku  Jyrki Keisala
17 23.4.  Valssi  Rumba  Jyrki Keisala
18 30.4.  Valssi  Rumba  Jyrki Keisala
19 7.5.  Humppa  Hitaat  Joonas Kainulainen
20 14.5.  Humppa  Hitaat  Joonas Kainulainen

Paikka: Salon Seudun Ammattiopiston liikuntasali, Taitajankatu 6, Salo (vanha osoite Venemestarinkatu 35). Ammattiopistolle pääsee parhaiten Astrum -keskuksen kohdalla olevasta Mariankadun kiertoliittymästä. Käynti liikuntasaliin tapahtuu päärakennuksen takaa jossa myös runsaasti parkkitilaa.

Huom! 5.2. pidettävä kurssi poikkeuksellisesti Hermannin koulun juhlasalissa, Torikatu 5-7, Salo (käynti sisäpihan puolelta).

Kurssin hinta: Jäsenhinta 10 € / 1,5h. Muilta 12 € / 1,5h. Alle 25-Vuotiaat ilmaiseksi. Yhdistyksen jäsenille treenikortti 27 € / 3 kertaa, 45 € / 5 kertaa tai 90 € / 10 kertaa, jolloin 1,5h tai 2h kurssi maksaa vain 9 euroa.

Jäsenhinnat: Yhdistyksemme ja SUSEL seurojen jäsenet saavat kaikki kurssimme jäsenhintaan. Yhdistyksemme jäsenmaksu loppuvuodelta on 12 euroa (Syyskausi 2017). SUSEL seuroja ovat mm. Monokas, Sekahaku, Lavahirmut, Flying Setps, Lohjan Lavatanssijat LoLa ry sekä Länsi-Uudenmaan tanssijat ry.

 

Keskiviikkoisin - Hermannin koulun juhlasali

 Vko   Päivä   18:00 - 20:00 (2h)  Ohjaaja
2 10.1.    
3 17.1.  Buggin kuvioita   Antti Törmänen 
4 24.1.  Jenkka  Maarit Salvinen
5 31.1.  Sottiisi  Maarit Salvinen 
6 7.2.  Humppa  Maarit Salvinen 
7 14.2.  Humppa  Maarit Salvinen 
8 21.2.    Antti Törmänen
9 28.2.  Polkka & masurkkaa  Maarit Salvinen
10 7.3.  Polkka & masurkkaa  Maarit Salvinen 
11 14.3.    
12 21.3.    
13 28.3.    
14 4.4.    
15 11.4.    
16 18.4.    
17 25.4.    
18 2.5.    

Paikka: Hermannin koulun juhlasali, Torikatu 5-7, Salo (käynti sisäpihan puolelta).

Kurssin hinta: Jäsenhinta 10 € / 1,5h. Muilta 12 € / 1,5h. Alle 25-Vuotiaat ilmaiseksi. Yhdistyksen jäsenille treenikortti 27 € / 3 kertaa, 45 € / 5 kertaa tai 90 € / 10 kertaa, jolloin 1,5h tai 2h kurssi maksaa vain 9 euroa.

Jäsenhinnat: Yhdistyksemme ja SUSEL seurojen jäsenet saavat kaikki kurssimme jäsenhintaan. Yhdistyksemme jäsenmaksu loppuvuodelta on 12 euroa (Syyskausi 2017). SUSEL seuroja ovat mm. Monokas, Sekahaku, Lavahirmut, Flying Setps, Lohjan Lavatanssijat LoLa ry sekä Länsi-Uudenmaan tanssijat ry.
 

Maksutavat

Maksuvälineeksi käyvät: Käteinen, Pankkikortit, Liikunta- ja Kulttuuriseteli, SporttiPassi, Tyky-Kuntoseteli, Tyky-online ja Virikeseteli.

Tuntien tasot

Alkeet - perusteet: Aloita tästä, oppiminen on helppoa. Ennakkotaitoja ei tarvita. Jokainen tunti alkaa tanssin perusaskeleiden opettelusta. Tällä tasolla harjoitellaan ensimmäiset tanssikuviot, haetaan oikea rytmi ja opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita. Tällä tunnilla on kannustava oppimisilmapiiri ja tosi mukava meininki sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleiden ottajia. Tanssitaidon lisäksi saat energiaa, liikuntaa ja uusia kavereita. Hauskassa seurassa on kiva opetella tanssimaan.

Alkeisjatko - keskitaso: Jatka tänne, kun olet saanut alkeistunneilta perusasiat haltuun ja tanssisi alkaa sujua. Alkeisjatkotunneilla harjoitellaan mm. lisää kuvioita ja niiden variointia, sekä saadaan vinkkejä musiikintulkintaan. Näiden tuntien sisältöön kuuluvat olennaisena osana myös tanssiasennot ja -otteet, tanssitekniikka sekä parityöskentely eli asiat, joiden varmaa hallintaa tarvitset punaiselle tasolle siirtymistä varten. Näillä tanssitunneilla on hauska ja rento tekemisen meininki. Tällä tasolla saat usein vauhdikkaimman kehityksen omaan tanssiisi, kunhan maltat hankkia riittävästi toistoja. Alkeisjatkotason tunneilla opetettavat kuviot ja musiikintulkinta vaihtelevat, joten opit aina uusia asioita.

Jatko - edistyneet: Siirry tänne, kun osaat tanssia hyvin eli kun kehonhallintasi ja perustekniikkasi ovat hallussa, tunnet askelvariaatioita ja osaat tanssia sujuvasti musiikkiin. Jatkotasolla keskitytään lajien karaktääreihin ja harjoitellaan haastavampia kuvioita sekä niiden variaatioita. Näillä tunneilla opit sujuvaa musiikintulkintaa ja kaunista lajinomaista tanssia. Tällä tasolla oivallat, että tanssitaidon kehittäminen on elinikäinen prosessi, jossa ei ole koskaan valmis ja jossa eteen tulee aina uusia ihania haasteita. Onneksi tunneilla on hauskaa ja matka on monesti määränpäätä tärkeämpi.

Teematunnit: Teematunneilla lähdetään liikkeelle ihan alkeista mutta edetään nopealla temmolla. Teematunnit sopivat kaikille, mutta erityisen antoisia ne ovat jo pidempään tanssineille.

Edellisten yhdistelmät: Joidenkin tuntien kohdalla saattaa olla useampikin tasokuvaus. Esimerkiksi Alkeet / Alkeisjatko kertoo tunnin alkavat ihan alkeista, mutta etenemistahti on perinteistä alkeistuntia vauhdikkaampi tai treenattava laji on tavanomaista haastavampi. Mikäli tunnin taso tai sisält askarruttaa, niin kannattaa aina ottaa yhteyttä ja kysyä.

 

Yleistä

Tanssipari: Voit tulla tunneillemme yksin, parisi kanssa tai vaikka ystäväsi seurassa, sillä meidän tunneilla et tarvitse omaa paria. Kursseillamme on koko ajan vauhdikas parinvaihto, johon opettajat toivovat kaikkien osallistuvan, sillä se auttaa tanssitaidon kehittymisessä ja luo yhdessätekemisen tunnelmaa.

Varusteet: Päälle kannattaa pukea vaatteet joissa tuntee olonsa mukavaksi. Esimerkiksi farkut ja t-paita on varma ja hyvä valinta, kuten myös meko, suorat housut, "verkkarit" jne. Kireät hameet jotka rajoittavat liikkumista kannattaa jättää kotiin. Jalkaan mukavat kengät joissa on kiva olla ja jotka pysyvät jalassa ilman pitämistä. Kengän pohja saa olla mieluummin liukas kuin kuminen, joten lenkkarit ja sisäpelitossut kannattaa jättää kotiin. Samaten myös korkeakorkoiset kengät kannattaa jättää kotiin, ainakin mikäli korkoa on yli 3 cm. Ballerina tyyppiset jalkineet ovat naisille aina varma valinta ja hätätilassa villasukatkit toimivat todella hyvin. Iloisen mielen lisäksi mukaan kannattaa varata myös juomapullo.

Ilmoittautumiset:
Etukäteen ilmoittautumista ei tarvita, mutta tunnille kannattaa tulla ajoissa.

Tiedustelut:
Puhelimitse tai tekstiviestillä 040 838 0284 / Turo
Sähköpostitse info@salonseuratanssiklubi.com