Aika siirtyä seuraavalle tasolle?

Seuramme perustamisesta lähtien, jo 12 vuoden ajan, alkeiskurssit ovat olleet olennainen osa maanantain ohjelmistoa. Nyt olemme kuitenkin päättäneet ottaa seuraavan askeleen ja siirtää maanantain alkeistunnit keskiviikoille. Näin ollen maanantaisin ei ole enää alkeita, vaan maanantai-ilta alkaa "sinivihreällä" perusteet/keskitaso tunnilla (ent. alkeisjatko) ja jatkuvat "sinisillä" keskitason tunneilla (ent. jatkotaso). Tuntijako on kuitenkin edelleen saman kaavan mukainen; ensimmäinen 1,5h tanssitaan lajia x ja toinen 1,5h lajia y.
Maanantaissa opettajina säilyvät vanhat tutut Jyrki Keisala ja Antti Törmänen sekä uusimpana tuttuna kevätkaudelta Joonas Kainulainen! Keskiviikon alkeet taas menevät meidän Maaritin ja Turon opastuksessa. Lisäksi keskiviikon kalenteriin on tiputeltu keväällä hyväksi ja mukavaksi havaittuja vapareita, eli ilmaisia ja kaikille avoimia vapaatreenejä!
Edistääksemme lavatanssikulttuurin säilymistä haluamme tarjota tanssin vasta-alkajille koko kauden keskiviikon Alkeistunnit StarttiKortti hintaan 60€ + 12€ (loppuvuoden jäsenhinta) ! Alle 25 -vuotiaat tanssivat meillä edelleen ilmaiseksi.
Nähdään kursseilla!

- Anette