Tanssikurssit alkavat maanantaina 13.1.

Tanssikurssit pyörähtävät käyntiin maanantaina 13.1. Katsot itsellesi sopivan tasoryhmän ja hyppäät mukaan tanssin pyörteisiin. Kurssikalenteri julkaistaan pikapuolin.

Aloittelijoille

Jos et osaa askeltakaa tai haluat kerrata perustanssilajeja niin keskiviikon tunnit ovat juuri sinua varten. Starttikortti maksaa vain 65€ sisältäen 14 viikkoa opetusta. Lajeina mm. foksi, fusku, tango, valssi, bugg. Voit halutessasi tulla myös yksittäisille tunneille. Tällöin hinta 9 - 12€/kerta.

Harrastajille

Enemmän ehtineille tanssikurssit maanataisin Salon Seudun Ammattiopistolla. Nyt saatavilla myös Kausikortti avajaistarjouksena 26.1. saakka 160€ (norm. 210€)! Kausikortti sisältää kaikki kevätkauden maanantaitunnit! Voit halutessasi tulla myös yksittäisille tunneille. Tällöin hinta 9 - 12€/kerta.

Tangon taitajille

Argentiinalaisen tangon ryhmä kokoontuu sunnuntaisin Salon Urheilutalolla. Koko tangon kevätkausi vain 60€ sisältäen 10 viikkoa opetusta. Voit osallistua kaikille tunnille myös kertamaksulla 10 €/kerta (jäsenhinta), muilta 12 €/kerta.

HUOM! Järjestämme viikon 4 lopulla Argentiinalaisen tangon alkeisviikonlopun kaikille tangosta kiinnostuneille. Tässä kurssi juuri sinulle joka olet kiinnostunut Argentiinalaisesta tangosta mutta et omaa siitä aikaisempaa kokemusta, tai haluat kerrata tangon perusasioita. Kurssi on viikonlopun mittainen tehokurssi tangon ihmeelliseen maailmaan sisältäen kaiken kaikkiaan 7 h opetusta. Tämän kurssin jälkeen sinulla on loistavat valmiudet osallistua Argentiinalaisen tangon viikkotunneille. Koko viikonloppu maksaa vain 30 €. Ja psst. Jos päätät osallistua koko kevätkaudelle, hyvitetään kausikortin hinnasta 10€ !

20200113 SJL 84x35 w600