Argentiinalainen tango – syyskausi 2023

Argentiinalaisen tangon kurssi sunnuntaisin 22.1.2023 alkaen 13 kertaa.

Tervetuloa mukavaan porukkaan nauttimaan argentiinalaisen tangon tunnelmasta!

Alkeistunnilla et tarvitse lainkaan aiempaa kokemusta paritanssista tai argentiinalaisesta tangosta lajina. Kurssi sopii myös niille, jotka kaipaavat perusteiden kertausta. Alkeiskurssilla käydään läpi tangoa lajina ja viemisen ja seuraamisen perusteita, harjoitellaan kehonhallintaa, tasapainoa ja hyvää tanssiotetta sekä tietysti tangon peruskuvioita. Asu vapaa, kenkien tarvii olla liukaspohjaiset, vaihtoehtoisesti voit treenata sukilla tai villasukilla.

Jatkotaso on suunnattu tanssijoille, jotka ovat jo käyneet alkeiskurssin ja osaavat tangon perusperiaatteet. Tunnilla pyritään saamaan tanssiin sujuvuutta, kehitetään omaa tanssiasentoa, seuraamista ja viemistä, hiotaan jo opittuja kuvioita ja opitaan uusia. Lisäksi mietitään tapoja yhdistellä eri kuvioita ja harjoitellaan musiikkiin ja rondassa tanssimista.

Ilmoittautuminen: Tangokurssille otetaan kurssilaisia ilmoittautumisjärjestyksessä niin, että paritasapaino säilyy hyvänä. Parin kanssa ilmoittautuvat pääsevät suoraan kurssille. Kurssille pääsystä ilmoitetaan sähköpostitse.

-> Ilmoittautminen tästä linkistä <-

Aika: Sunnuntaisin 10.9.2023 alkaen 12 kertaa
klo 17:30 – 18:30 Alkeet
klo 18:30 – 20:00 Jatkotaso

Paikka: Hermannin koulun juhlasali, Torikatu 5–7, Salo (käynti sisäpihan kautta pääovesta toiseen kerroksee).

Ohjaaja: Milla Rauma

Parinvaihto: Kurssilla vapaaehtoinen kiertävä parinvaihto.

Hinta:
Alkeet 60€
Jatkotaso 90€