Tanssikurssit

Syyskausi 2021 käynnissä

Katsot itsellesi sopivan tasoryhmän ja hyppäät mukaan tanssin pyörteisiin. Mukaan voit tulla koska haluat.

Aloittelijoille

Jos et osaa askeltakaa tai haluat kerrata perustanssilajeja niin maanatain eka tunti on juuri sinua varten.

Harrastajille

Maanatain toinen tunti on tarkoitettu enemmän ehtineille.

Huomaa, että epidemiatilanteesta johtuen kurssikäytännöt saattavat muuttua kauden kuluessa tai voimme joutua keskeyttämään kauden.

Tanssikurssit - Syksy 2021

Maanantaisin - Salon Ammattiopiston liikuntasali

Syksyn 2021 kurssikalenteri maanantaille. Muutokset mahdollisia

 Vko   Päivä 
 
Alkeet
18:00 - 19:25
 

 
Keskitaso
19:35 - 21:00
 
 Opettaja
36 6.9.  Fusku  Fusku  Joonas Kainulainen 
37 13.9.  Tango  Tango  Joonas Kainulainen 
38 20.9.  Bugg  Bugg  Antti Törmänen
39 27.9.  Hidas valssi  Hidas valssi  Joonas Kainulainen 
40 4.10.  Salsa  Salsa  Joonas Kainulainen 
41 11.10.  Fusku  Fusku  Antti Törmänen
42 18.10.  Cha-cha  Cha-cha  Joonas Kainulainen 
43 25.10.  Rumba  Rumba  Antti Törmänen
44 1.11.  Bugg  Bugg  Antti Törmänen
45 8.11.  Salsa  Salsa  Joonas Kainulainen 
46 15.11.  Fusku  Fusku  Antti Törmänen
47 22.11.  Tango  Tango  Joonas Kainulainen 
48 29.11.  Bugg  Bugg  Antti Törmänen

Paikka: Salon Seudun Ammattiopiston liikuntasali, Taitajankatu 6, Salo.

Ammattiopistolle pääsee parhaiten Astrum -keskuksen kohdalla olevasta Mariankadun kiertoliittymästä. Käynti liikuntasaliin tapahtuu päärakennuksen takaa, jossa myös runsaasti parkkitilaa.

Kurssin hinta: Jäsenhinta 10€ /1h25min, muilta 12€ /1h25min. Alle 25 -vuotiaat ilmaiseksi. Yhdistyksen jäsenille treenikortti 27€ /3 kertaa, 45€ /5 kertaa tai 90€ /10 kertaa, jolloin 1h25min.

Jäsenhinnat: Yhdistyksemme ja muiden SUSEL -seurojen jäsenet saavat kaikki kurssimme jäsenhintaan. Yhdistyksemme jäsenmaksu syyskaudelle 2021 on 12€. SUSEL -seuroja ovat mm. Monokas, Sekahaku, Lavahirmut, Flying Steps, Lohjan Lavatanssijat LoLa ry sekä Länsi-Uudenmaan tanssijat ry.

Sunnuntaisin - Argentiinalainen tango (Marian alakoulun liikuntasalissa)

Argentiinalaisen tangon kurssi sunnutaisin 12.9.2021 alkaen klo 17:30 - 19:30. Kursille ennakkoilmottautuminen, jotta saamme taattua hyvän paritasapainon.
 

Ilmoittautuminen: Tangokurssille otetaan kurssilaisia ilmoittautumisjärjestyksessä niin, että paritasapaino säilyy hyvänä. Parin kanssa ilmoittautuvat pääsevät suoraan kurssille. Kurssille pääsystä ilmoitetaan sähköpostitse.

Aika: Sunnuntaisin 12.9.2021 alkaen klo 17:30 - 19:30 (12 kertaa). 24.10. ei kurssia.
Paikka: Marian alakoulun liikuntasali, Kuruntie 5-7, Salo.
Ohjaaja: Milla Rauma sekä mahdollisesti vierailevia ohjaajia
Parinvaihto: Kurssilla vapaaehtoinen parinvaihto.
Hinta: 90€ (mahdollisuus maksaa kahdessa erässä).
Parkkipaikka: Marian koulun välittömässä läheisyydessä on parkkipaikka jonne löytää parhaiten osoitteella Härjäntie, 24800 Salo

Marian koulun liikuntasali halikko

Yksityistunnit yhdelle, kahdelle tai porukalle

Meiltä on mahdollista saada myös yksityisopetusta!

Opetusta on saatavissa kaikista seuratansseista, ja opetus räätälöidään aina toiveiden mukaan, oli kyseessä sitten itsensä kehittäminen, tyky -päivä tai häät & juhlat. Kysy rohkeasti lisää! 

Turo 040 838 0284
Maarit 044 533 3440

Salon Seudun Ammattiopisto

Salon Seudun Ammattiopisto sijaitsee osoitteessa: Taitajankatu 6, Salo (vanha osoite: Venemestarinkatu 35). Paikka on sama, vain osoite ja liikennejärjestelyt ovat muuttuneet. (lisätietoa)

Ammattiopistolle pääsee parhaiten Astrum -keskuksen kohdalla olevasta Mariankadun kiertoliittymästä. Aja pihaan opiston pääoven avoimesta portista. Rakennuksen takana on runsaasti parkkitilaa.

Kurssit järjestetään Ammattiopiston liikuntasalissa. Käynti liikuntasaliin/juhlasaliin tapahtuu takaovelta.

Image

Liikuntasalin ovi löytyy katoksesta.

Hermannin koulun juhlasali

Hermannin koulun juhlasali sijaitsee osoitteessa Torikatu 5-7, Salo. Käynti sisäpihan kautta josta löytyy myös parkkipaikka. Ulko-ovi on lukossa mutta ovessa on kurssi-iltaisi ovikello jota soittamalla pääsee sisälle.

Hermannin juhlasali

Lavatanssiseura Monokas ry:n tanssikurssit Somerolla

monokas logoLavatanssiseura Monokas ry, Somero järjestää tanssikursseja Somerolla. Salon Seuratanssiklubin jäsenet pääsevät Monokkaan tanssikursseille jäsenhinnalla. Vastaavasti Monokas seuran jäsenet pääsevät kaikille kursseillemme jäsenhintaan. Katso Monokas seuran tanssikurssit osoitteesta www.monokas.fi. Lavatanssiseura Monokas löytyy myös facebookista.

Lahjakortti

Voit ilahduttaa ystävääsi lahjakortilla, jolla hän voi osallistua valitsemalleen yhdistyksemme tanssikurssille. Voit itse määrittää lahjakortin arvon. Lahjakortteja voi tiedustella kursseiltamme tai sähköpostitse osoitteesta info@salonseuratanssiklubi.com Voit myös tiedustella lahjakortteja jäsensihteeriltämme.

Maksuvälineeksi käyvät: SmartumPay, Liikunta- ja Kulttuuriseteli, SporttiPassi, Tyky-Kuntoseteli ja Virikeseteli

SmartumPay meillä käySmartumPay on ilmainen mobiilisovellus sähköisiä Smartum Saldo -etujen käyttäjille. Meillä voit maksaa myös SmartumPay mobiilisovelluksella. Voit ladata sovelluksen sivulta www.smartum.fi/smartumpay‎

ImageImageLiikuntaseteli ja Kulttuuriseteli ovat maksuvälineitä, joilla työnantajasi tukee henkilökohtaista virkistäytymistäsi yksinkertaisella ja yksilölliset harrastustoiveet huomioivalla tavalla. Meillä voit maksaa kurssimaksusi myös liikunta- ja kulttuuriseteleillä, joten kysele liikuntasetelien saatavuutta työnantajaltasi.
Lisää aiheesta www.smartum.fi/tuotteet/smartum-liikuntaetu/

ImageSporttiPassi on vaivaton tapa maksaa työnantajasi tarjoamat liikuntaedut. Sen käyttö laskutetaan työnantajaltasi ja sillä maksamiseen tarvitset vain matkapuhelintasi; soitat liikuntapaikan kassalla palvelunumeroomme ja saat sekunnissa SporttiPassin –tekstiviestillä ja näytät sen kassalle. Helppoa!
Lisää aiheesta www.sporttipassi.fi

4e nayte lq-150x75Tyky-Kuntoseteli on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti vireä ja fyysisesti hyvässä kunnossa. Liikunnan säännöllinen harrastaminen on tehokas keino työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Työnantajasi sinulle tarjoama Tyky- Kuntoseteli käy maksuvälineenä aktiivisen liikunnan harrastamiseen.
Lisää aiheesta www.tyky-kuntoseteli.fi

ImageVirikeseteli on Lounassetelin kaltainen liikunta- ja kulttuuripalveluiden maksamiseen tarkoitettu maksuväline. Sen avulla työnantajasi voi huolehtia sinunkin hyvinvoinnistasi.
Lisää aiheesta www.luottokunta.fi