Tanssikurssit

Argentiinalainen tango Marian alakoulun liikuntasalissa

Kurssit peruttu toistaiseksi (Koronatauko).
Argentiinalaisen tangon kurssi sunnutaisin 27.9. alkaen klo 18 - 20. Kursille ennakkoilmottautuminen, jotta saamme taattua hyvän paritasapainon. 11.10. lähtien tunnit Marian alakoulun liikuntasalissa. 

Tanssikurssit - Syksy 2020

Maanantaisin - Salon Ammattiopiston liikuntasali

Syksyn 2020 kurssikalenteri maanantaille. Muutokset mahdollisia

 Vko   Päivä 
 
Alkeet / alkeisjatko
18:00 - 19:30
 

 
Keskitaso
19:30 - 21:00
 
 Opettaja
36 31.8.  Fusku  Hidas valssi  Jyrki Keisala
37 7.9.  Rumba-bolero  Fusku  Joonas Kainulainen 
38 14.9.  Hidas valssi  Rumba-bolero  Joonas Kainulainen 
39 21.9.  Cha cha  Hidas valssi  Jussi Kaksonen
40 28.9.  Salsa  Cha cha  Joonas Kainulainen 
41 5.10.  Foksi  Salsa  Jyrki Keisala
42 12.10.  Jive  Quickstep (*  Jussi Kaksonen
43 19.10.  Bugg  Jive  Joonas Kainulainen 
44 26.10.  Hitaat  Bugg  Antti Törmänen
45 2.11.  Fusku  Hitaat  Joonas Kainulainen 
46 9.11.  Tango  Fusku  Joonas Kainulainen 
47 16.11.  Bugg  Tango  Antti Törmänen
48 23.11.  Rumba-bolero  Slowfox (*  Jussi Kaksonen
49 30.11.  Bachata  Rumba-bolero  Joonas Kainulainen 
50 7.12.  Tip-tap (**  Soihdut sammuu (**  Jyrki Keisala

(* Tunnit lähtevät alkeista, mutta aiempi yleinen tanssitausta on suotavaa.
(** Jouluspecial!!!

Paikka: Salon Seudun Ammattiopiston liikuntasali, Taitajankatu 6, Salo (vanha osoite Venemestarinkatu 35).

Ammattiopistolle pääsee parhaiten Astrum -keskuksen kohdalla olevasta Mariankadun kiertoliittymästä. Käynti liikuntasaliin tapahtuu päärakennuksen takaa, jossa myös runsaasti parkkitilaa.

Kurssin hinta: Jäsenhinta 10€ /1,5h, muilta 12€ /1,5h. Alle 25 -vuotiaat ilmaiseksi. Kevätkautena kausikortin lunastaneille viikkoon 43 asti ilmainen. Yhdistyksen jäsenille treenikortti 27€ /3 kertaa, 45€ /5 kertaa tai 90€ /10 kertaa, jolloin 1,5h tai 2h kurssi 9€.

Jäsenhinnat: Yhdistyksemme ja muiden SUSEL -seurojen jäsenet saavat kaikki kurssimme jäsenhintaan. Yhdistyksemme jäsenmaksu syyskaudelle 2020 on 12€. SUSEL -seuroja ovat mm. Monokas, Sekahaku, Lavahirmut, Flying Steps, Lohjan Lavatanssijat LoLa ry sekä Länsi-Uudenmaan tanssijat ry.

Kurssit peruttu toistaiseksi

SSTK Kurssit peruttu

Yhdistyksen kaikki kurssit on peruttu toistaiseksi koronatilanteesta johtuen. Seuraa ilmoitteluamme.

Tiedustelut:
info@salonseuratanssiklubi.fi

Yksityistunnit yhdelle, kahdelle tai porukalle

Meiltä on mahdollista saada myös yksityisopetusta!

Opetusta on saatavissa kaikista seuratansseista, ja opetus räätälöidään aina toiveiden mukaan, oli kyseessä sitten itsensä kehittäminen, tyky -päivä tai häät & juhlat. Kysy rohkeasti lisää! 

Turo 040 838 0284
Maarit 044 533 3440

Salon Seudun Ammattiopisto

Salon Seudun Ammattiopisto sijaitsee osoitteessa: Taitajankatu 6, Salo (vanha osoite: Venemestarinkatu 35). Paikka on sama, vain osoite ja liikennejärjestelyt ovat muuttuneet. (lisätietoa)

Ammattiopistolle pääsee parhaiten Astrum -keskuksen kohdalla olevasta Mariankadun kiertoliittymästä. Aja pihaan opiston pääoven avoimesta portista. Rakennuksen takana on runsaasti parkkitilaa.

Kurssit järjestetään Ammattiopiston liikuntasalissa. Käynti liikuntasaliin/juhlasaliin tapahtuu takaovelta.

Image

Liikuntasalin ovi löytyy katoksesta.

Hermannin koulun juhlasali

Hermannin koulun juhlasali sijaitsee osoitteessa Torikatu 5-7, Salo. Käynti sisäpihan kautta josta löytyy myös parkkipaikka. Ulko-ovi on lukossa mutta ovessa on kurssi-iltaisi ovikello jota soittamalla pääsee sisälle.

Hermannin juhlasali

Lavatanssiseura Monokas ry:n tanssikurssit Somerolla

monokas logoLavatanssiseura Monokas ry, Somero järjestää tanssikursseja Somerolla. Salon Seuratanssiklubin jäsenet pääsevät Monokkaan tanssikursseille jäsenhinnalla. Vastaavasti Monokas seuran jäsenet pääsevät kaikille kursseillemme jäsenhintaan. Katso Monokas seuran tanssikurssit osoitteesta www.monokas.fi. Lavatanssiseura Monokas löytyy myös facebookista.

Lahjakortti

Voit ilahduttaa ystävääsi lahjakortilla, jolla hän voi osallistua valitsemalleen yhdistyksemme tanssikurssille. Voit itse määrittää lahjakortin arvon. Lahjakortteja voi tiedustella kursseiltamme tai sähköpostitse osoitteesta info@salonseuratanssiklubi.com Voit myös tiedustella lahjakortteja jäsensihteeriltämme.

Maksuvälineeksi käyvät: SmartumPay, Liikunta- ja Kulttuuriseteli, SporttiPassi, Tyky-Kuntoseteli ja Virikeseteli

SmartumPay meillä käySmartumPay on ilmainen mobiilisovellus sähköisiä Smartum Saldo -etujen käyttäjille. Meillä voit maksaa myös SmartumPay mobiilisovelluksella. Voit ladata sovelluksen sivulta www.smartum.fi/smartumpay‎

ImageImageLiikuntaseteli ja Kulttuuriseteli ovat maksuvälineitä, joilla työnantajasi tukee henkilökohtaista virkistäytymistäsi yksinkertaisella ja yksilölliset harrastustoiveet huomioivalla tavalla. Meillä voit maksaa kurssimaksusi myös liikunta- ja kulttuuriseteleillä, joten kysele liikuntasetelien saatavuutta työnantajaltasi.
Lisää aiheesta www.smartum.fi/tuotteet/smartum-liikuntaetu/

ImageSporttiPassi on vaivaton tapa maksaa työnantajasi tarjoamat liikuntaedut. Sen käyttö laskutetaan työnantajaltasi ja sillä maksamiseen tarvitset vain matkapuhelintasi; soitat liikuntapaikan kassalla palvelunumeroomme ja saat sekunnissa SporttiPassin –tekstiviestillä ja näytät sen kassalle. Helppoa!
Lisää aiheesta www.sporttipassi.fi

4e nayte lq-150x75Tyky-Kuntoseteli on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti vireä ja fyysisesti hyvässä kunnossa. Liikunnan säännöllinen harrastaminen on tehokas keino työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Työnantajasi sinulle tarjoama Tyky- Kuntoseteli käy maksuvälineenä aktiivisen liikunnan harrastamiseen.
Lisää aiheesta www.tyky-kuntoseteli.fi

ImageVirikeseteli on Lounassetelin kaltainen liikunta- ja kulttuuripalveluiden maksamiseen tarkoitettu maksuväline. Sen avulla työnantajasi voi huolehtia sinunkin hyvinvoinnistasi.
Lisää aiheesta www.luottokunta.fi