KAUSI ALKAA MAANANTAINA 31.8.

Seuratanssiklubin hallitus on yhteistuumin päättänyt käynnistää syyskauden kurssitoiminnan vain maanantain osalta.
Voidaksemme tarjota kursseja kuitenkin mahdollisimman monelle, olemme muuttaneet kurssien tasosuositukset:
 
klo 18-19.30 alkeet/alkeisjatko
klo 19.30-21 keskitaso
 
Huomaa, että epidemiatilanne huomioiden kurssikäytännöt saattavat muuttua kauden kuluessa tai voimme joutua keskeyttämään koko kauden.
 
Keväällä ostetut kausikortit, niin maanantai- kuin keskiviikkokortit, ovat voimassa viikolle 43 saakka. Keskiviikon kausikortti on käytettävissä vain maanantain ensimmäisellä tunnilla. Vk 44 alkaen maksuvaihtoehtoina ovat kertamaksun lisäksi sarjaliput. Uusia kausikortteja ei syyskauden aikana ole saatavilla.
 
Mikäli haluat vielä tarkkailla tilannetta, pysyy jo ostetut kausikortit sekä sarjaliput voimassa toistaiseksi. Käyttämättömien tuntien osalta on asiakkaalla mahdollisuus saada myös rahat takaisin.
 
Kursseillamme on käytössä vapaaehtoinen parinvaihto. Epidemiatilanne huomioiden kurssipaikalle on sijoitettu käsidesejä, koulun vessoissa on käsipyyhkeiden sijaan käsipaperit, kosketuspintoja sekä maksupääte desinfioidaan useasti. Lisäksi pyrimme pitämään kesken kurssienkin käsienpesutaukoja.
 
⚠️ Tulethan vain täysin terveenä ja oireettomana!
⚠️ Pidä taukoa kurssitoiminnasta, mikäli olet juuri (14vrk sisällä) matkustanut ulkomailla, tai perheenjäsenelläsi on esim. ylähengitystieoireita
⚠️ Pesethän kätesi ja käytät käsidesiä vähintään tullessa ja lähtiessä. Halutessasi voit käyttää myös kasvomaskia
⚠️ Keräämme kaikilta kurssilaisilta yhteystiedot ilmoittautumisen yhteydessä
 
Lisätietoja:
Anette 0407286699