Yhdistys

Kutsu yhdistyksen koukseen

Salon Seuratanssiklubi ry:n sääntömääräinen kokous pidetään perjantaina 12.2.2021 klo 18:00. Koronatilanteesta johtuen kokous järjestetään ainoastaan etäkokouksena verkossa.

Ilmoittaudu kokoukseen viimeistään tuntia ennen kokouksen alkua sähköpostitse osoitteeseen info@salonseuratanssiklubi.com. Saat linkin kokoukseen sähköpostitse ennen kokouksen alkua.

Toivotamme kaikki yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet jäsenet tervetulleeksi osallistumaan päätöksentekoon!

Kaikki yhdistyksemme jäsenet tervetuloa!
Salon Seuratanssiklubi ry:n hallitus

Lue lisää...

Tervetuloa Salon Seuratanssi Klubiin!

Salon Seuratanssi Klubi ry on Suomen Seuratanssiliitto SUSEL ry:n jäsenyhdistys ja se on perustettu syksyllä 2006.

Yhdistyksen kantavana ajatuksena on koota yhteen kaikki tanssimisesta kiinnostuneet Salonseutulaiset ja tarjota heille tanssinautintoja niin kurssien, kuin muidenkin tanssitapahtumien parissa.

Koska yhdistys toimii täysin jäseniensä ehdoilla, on jäsenillä hyvät mahdollisuudet vaikuttaa yhdistyksen järjestämiin kursseihin ja muihin palveluihin. Ja mitä enemmän yhdistyksessä on jäsenistöä, sitä monipuolisempaa kurssitarjontaa yhdistys pystyy tarjoamaan.

Jäseneksi liittyminen / jäsenmaksu 2020

jasenkortti webSalon Seuratanssi Klubin jäseneksi voit liittyä kaikkien kurssien ja tapahtumien yhteydessä tai sähköpostitse. Jäseneksi liittyminen paikan päällä tapahtuu täyttämällä ja allekirjoittamalla jäsentietolomake ja maksamalla jäsenmaksu. Jäsenkorttia varten tarvitaan kuva, jonka voi tuoda paikanpäälle tai lähettää sähköpostilla yhdistyksen osoitteeseen. Kuvan voi myös yleensä otattaa paikanpäällä.

Lue lisää...

Jäsenedut

Salon Seuratanssi Klubin jäsenet saavat kaikki yhdistyksen järjestämät kurssit jäsenhintaan, jonka lisäksi yhdistyksen jäsenet saavat kaikki Suomen Seuratanssiliitto SUSEL ry:n sekä yhdistyksen neuvottelemat jäsenalennukset yhdistyksen jäsenkorttia näyttämällä.

Lue lisää...

Lehtileikkeitä - vanhat hallitukset - historiaa

Opel Corsa ja Salon Seuratanssiklubi letkajenkan pauloissa.

Lue lisää...