Jäseneksi liittyminen / jäsenmaksu 2019

jasenkortti webSalon Seuratanssi Klubin jäseneksi voit liittyä kaikkien kurssien ja tapahtumien yhteydessä tai sähköpostitse. Jäseneksi liittyminen paikan päällä tapahtuu täyttämällä ja allekirjoittamalla jäsentietolomake ja maksamalla jäsenmaksu. Jäsenkorttia varten tarvitaan kuva, jonka voi tuoda paikanpäälle tai lähettää sähköpostilla yhdistyksen osoitteeseen. Kuvan voi myös yleensä otattaa paikanpäällä.

Liittyessäsi jäseneksi sähköpostitse, lähetä yhdistykselle viesti osoitteeseen info@salonseuratanssiklubi.com josta ilmenee seuraavat tiedot:

Etunimi:
Sukunimi:
Lähiosoite:
Postinumero:
Postitoimipaikka:
Puhelinnumero:
Syntymävuosi:
Sähköpostiosoite:

Liitä mukaan myös jäsenkorttiin tuleva kuva (älä rajaa kuvaa erikseen sillä me hoidamme sen). Voit myös laittaa linkin esimerkiksi Facebook profiiliisi mistä kuva on otettavissa. 

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu vuodelle 2019 on 20 e.

Maksun voi suorittaa käteisellä, maksaa suoraan tilille tai pyytää viitemaksulomakkeen. Käteismaksuja vastaanottavat kurssien rahastajat, joilta saa myös maksulomakkeita. 

Kun maksat jäsenmaksun suoraan Salon Seuratanssi Klubi ry:n tilille FI05 5410 0220 1575 34, muista kirjoittaa viestiksi JÄSENMAKSU + OMA NIMESI.

Liityttyäsi yhdistyksen jäseneksi, saat kaikki yhdistyksen jäsenedut ja alennukset, sekä kaikki SUSEL ry:n neuvottelemat jäsenalennukset yhdistyksen jäsenkorttia näyttämällä.